Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful ANPC, după ce a fost ameninţat la Piaţa Volantă din faţa Academiei Militare: Este o mare diferenţă între micul producător român, care pune pe piaţă produs

Inquam Photos / Octav Ganea
horia constantinescu anpc

Şeful ANPC, Horia Constantinescu, a declarat miercuri, după ce a fost ameninţat la Piaţa Volantă din faţa Academiei Militare că este o mare diferenţă între micul producător român, care pune pe piaţă produse tradiţionale şi cel care pune la fel de mulţi aditivi ca pe rafturile magazinelor. El a mai spus că nu putem să stăm pe trotuar cu vitrine în care sunt produse alimentare neambalate, în plină bătaie a prafului, a gazelor de eşapament, în una dintre cele mai circulate zone ale Bucureştiului, potrivit news.ro

”Astăzi, când I s-a încheiat documentul de control la sediu ANPC, atitudinea era schimbată, regreta ieşirea şi încerca să explice. Acest lucru arată că anumiţi operatori economici, din anumite zone, nu sunt obişnuiţi cu acţiunile de control ferme, le confundă cu venitul şi plecatul celor care au fost înaintea noastră pe acolo”, a spus şeful ANPC, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, despre ameninţările comerciantului din piaţa volantă.

Horia Constantinescu a precizat că ”de-a lungul timpului şi-a creionat o anumită reputaţie care, celor care nu înţeleg să respecte legea, li se pare că este nepotrivită, iar răutatea este confundată de multe ori cu fermitatea. A aplica cu fermitate legea nu este o formă de răutate, este o formă de verticalitate”, a spus preşedintele ANPC.

Despre controlul efectuat de ANPC, Horia Constantinescu a precizat că ”este o mare diferenţă între micul producător român, care pune pe piaţă produse tradiţionale şi cel care pune pe piaţă la fel de mulţi aditivi ca cei găsiţi pe rafturile magazinelor, în general”.

”Aceasta este doar una dintre abateri. Nu putem să stăm pe trotuar cu vitrine în care sunt produse alimentare neambalate, în plină bătaie a prafului, a gazelor de eşapament. Este una dintre cele mai circulate zone ale Bucureştiului”, a precizat şeful ANPC, el arătând că i-a explicat cu calm aceste probleme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.