Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful ANRP, bucuros că Dorin Cocoş şi-a recunoscut ilegalităţile/ VIDEO

george baesu

Dorin şi Alin Cocoş au recunoscut, marţi, la ÎCCJ, toate faptele de care îi acuză DNA în legătură cu traficul de influenţă şi mita dată pentru despăguburile de la ANRP. Actualul şef al instituţiei consideră că gestul acestora este de bun august pentru Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

Vezi şi: SURPRIZĂ la ÎCCJ: Dorin Cocoş a recunoscut TOT

"Faptul că multe din lucrurile care s-au întâmplat acolo sunt pe cale să se confirme e de bun augur. Nu ştiu exact ce au recunoscut dumnelor şi care este poziţia procesuală, dar cu cât se află mai repede lucrurile care s-au întâmplat la ANRP şi cu cât mai repede se stabilesc vinovăţiile, noi, cei care conducem acum, ne vom putea face treaba în continuare, vom putea soluţiona dosare, pentru că, am spus-o de mai multe ori, în momentul de faţă activitatea noastră se împarte în două. Pe de o parte soluţionăm dosare şi pe de altă parte răspundem pentru ce s-a întâmplat înainte de 2012", a declarat George Băeşu, preşedintele ANRP.

Dorin Cocoş este acuzat de trafic de influenţă şi dare de mită, iar fiul său de complicitate la dare de mită într-un dosar în care mai sunt trimişi în judecată, printre alţii, Alina Bica şi Adriean Videanu. Vezi AICI detalii despre dosar!


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.