Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful atletismului românesc, internat de urgenţă în Germania: Ce probleme are

Sandu Ion preş Fed Atletism

Preşedintele FR Atletism, Sandu Ion, a declarat că a ajuns la o clinică din Germania, după revenirea în ţară de la JO de la Rio, pentru că, deşi medicii i-au spus că e ”doar o răceală”, nu poate ”sta în picioare”.

Preşedintele FR Atletism s-a aflat la Rio, la Jocurile Olimpice, de unde a revenit în ţară zilele trecute, însă în prezent se află în Germania, la o clinică medicală. ”Nu mă simt bine deloc. Am contractat o răceală puternică la Rio, de atunci mă simt rău. Am venit acasă de acolo, mi s-a spus că e doar o răceală, dar eu nu mă pot ţine pe picioare, aşa că acum mă aflu în Germania, la o clinică medicală pentru analize amănunţite”, a declarat, pentru news.ro, preşedintele FR Atletism, Sandu Ion, care ar urma să revină în ţară până la finalul săptămânii.

România a fost reprezentată la JO de la Rio de o delegaţie atletică formată din 22 de sportivi, însă niciunul nu a reuşit să câştige o medalie, din cei care au luat startul direct în finale, în timp ce atleţii angrenaţi în calificări nu au trecut în faze superioare ale competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.