Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful demisionar ar Grupului de Comunicare Strategică, în cărţi pentru o altă funcţie importantă (surse)

Inquam Photos / Octav Ganea
andi manciu

Consilierul de stat Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, a anunţat luni că va părăsi funcţia de la începutul lunii mai. Apropiat de Ludovic Orban, Manciu a fost înlocuit de Cîţu din fruntea comunicării guvernamentale. Acesta ar putea ajunge însă într-o altă funcţie importantă, potrivit unor surse politice.

Șeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, anunța luni că a cerut eliberarea sa din funcție din 1 mai: „O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo”. Ulterior, Ludovic Orban a precizat că "deocamdată", Andi Manciu "revine la partid". "Se va ocupa cu voi, cu jurnaliștii. O să fie șeful departamentului în relația cu presa la partid", a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Potrivit unor surse din rândul liberalilor, Andi Manciu ar fi în cărţi pentru preluarea conducerii Agerpres. În prezent, agenţia Agerpres este condusă de Claudia Victoria Nicolae, care a fost numită în funcţie în noiembrie 2018. Nicolae a fost director general adjunct al Agerpres, departamentul Video, şi consilier al ministrului de Interne Carmen Dan.

Pe de altă parte, chiar dacă ar fi dorit de Orban la Agerpres şi numirea se face prin votul Parlamentului, cel care face propunerea este premierul, iar relaţia dintre Florin Cîţu şi Andi Manciu nu este una bună.

Andi Manciu s-a aflat în centrul unui scandal în octombrie 2020, după ce s-a aflat că nu are diplomă de licenţă. "Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă", a transmis SNSPA la solicitarea stiripesurse.ro. Manciu a fost reporter la Realitatea TV, B1 TV, NewsIn, Evenimentul Zilei şi Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.