Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful IGPR propune acordarea unui salariu de merit pentru cei nouă polițiști care au salvat oameni la Matei Balș

Sindicatul Europol
politisti

Cei nouă polițiști care au salvat mai mulți pacienți prinși în incendiul de la Matei Balș ar putea primi un salariu de merit. Şeful IGPR a făcut o adresă către ministrul de Interne, Lucian Bode, prin care îi cere acestuia să îi recompenseze pe poliţiştii-eroi, anunță România TV.

"La ora 05:05, după sosirea la fața locului, au solicitat sprijin colegilor din cadrul Secției 7 Poliție, iar la ora 05:09, în urma unei explozii ce a avut loc la parterul unității medicale, au pătruns cu toții în saloane și au procedat la evacuarea unui număr de 15 pacienți infectați cu virusul COVID-19.

Și daca vă întrebați dacă au avut anumite echipamente de protecție sau dacă au fost recompensați in vreun fel până acum, vă spunem noi că nu.

MAI are cu totul alte standarde după care promovează profesionalismul, secretarele care fac cele mai bune cafele și șoferii care conduc cel mai bine ajung să fie decorați cu Ordinul și Medalia Națională pentru Merit.

Iar pe de altă parte Guvernul găsește de cuviință să "recompenseze" curajul, devotamentul și profesionalismul polițiștilor prin înghețări salariale.

Aceștia sunt eroii care și-au pus viața în plan secund, salvând 15 persoane care nu ar fi avut nicio șansă în fața incendiului", se arată într-o postare pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.