Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful NATO pentru operațiuni speciale, în vizită în România

dusa

Comandantul Comandamentului NATO pentru operații speciale, generalul-locotenent Marshall Webb, participă la un exercițiu de planificare în domeniul operațiilor speciale care are loc in România. Oficialul NATO s-a întâlnit joi dimineața cu Mircea Dușa, ministrul Apărării Naționale.

Ministrul Mircea Duşa a subliniat cooperarea foarte bună dintre forţele române pentru operaţii speciale şi structuri similare ale NATO, atât pe timpul exerciţiilor, dar mai ales în cadrul misiunilor din teatrele de operaţii.

„Forţele pentru operaţii speciale şi cele de informaţii sunt unităţi de elită ale Armatei României, apreciem sprijinul primit în procesul de instruire. Misiunile executate de aceste structuri militare sunt apreciate pe plan intern şi internaţional”, a declarat ministrul apărării naţionale.

Generalul Webb a arătat că există o relaţie excelentă de colaborare cu forţele pentru operaţii speciale, în acest domeniu România fiind un lider regional.

Generalul Webb se află într-o vizită oficială în ţara noastră pentru a participa la un exerciţiu de planificare în domeniul operaţiilor speciale
”, se arată în comunicatul MApN.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.