Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Poliţiei Naţionale din Ucraina: Sute de cetăţeni ruşi au fost arestaţi după declanşarea războiului

eBay
ucraina politie

Sute de cetăţeni ruşi au fost arestaţi în Ucraina după declanşarea războiului, pe 24 februarie, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, şeful Poliţiei Naţionale a Ucrainei, generalul Ihor Klymenko.

Potrivit acestuia, toţi cetăţenii ruşi care au fost reţinuţi de Poliţia Naţională pentru acţiuni subversive împotriva statului ucrainean au fost puşi la dispoziţia serviciilor secrete pentru investigarea activităţii acestora.



"Vă pot spune că sunt câteva sute de oameni. Au fost predaţi serviciilor secrete. În ceea ce priveşte soarta lor, este o întrebare care poate fi adresată acestor servicii", a afirmat Klymenko.

Oficialul Poliţiei ucrainene nu a oferit detalii despre presupusele infracţiuni săvârşite de aceştia, însă a subliniat că orice crimă de război va fi pedepsită, fie de autorităţile ucrainene, fie de cele internaţionale.

"Orice crimă care a fost săvârşită sau care va fi săvârşită în orice localitate va fi anchetată şi inamicul va plăti în faţa Ucrainei şi Tribunalului Internaţional", a mai spus şeful Poliţiei Naţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.