Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful PSD Iaşi: 'Niciunul din cei opt parlamentari ieşeni social-democraţi nu votează moţiunea. PSD încă are majoritate, se va vedea la vot'

Maricel Popa

Liderul PSD de Iaşi Maricel Popa susţine că niciunul dintre cei opt parlamentari ieşeni ai PSD nu va vota moţiunea de cenzură, calificând demersul Opoziţiei drept un joc mediatic, care nu va avea sorţi de izbândă, potrivit news.ro.

Maricel Popa a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că a discutat cu toţi parlamentarii social-democraţi ieşeni şi că nici unul dintre ei, respectiv trei senatori şi cinci deputaţi, nu va vota moţiunea de cenzură.

“Niciun parlamentar PSD de Iaşi nu va vota moţiunea. Ceea ce spun cei din opoziţie pe la colţuri sunt doar cântece de lebădă. Am avut discuţii cu toţi parlamentarii PSD Iaşi. Vor fi în sală pentru a crea cvorum, dar nu vor vota moţiunea“, a afirmat liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

El consideră că demersul opoziţiei de a răsturna guvernul este un joc mediatic, care nu va avea sorţi de izbândă.

“S-au chinuit două luni să adune semnături. Abia le-au adunat, dar dacă ai semnat nu înseamnă că şi votezi pentru căderea guvernului. Este cea mai slabă moţiune de cenzură de până acum. Cei din opoziţie se răzbună pe oamenii care nu i-au votat. Vor să treacă la reduceri în sectorul bugetar. Opoziţia face o politică neconstructivă“, a precizat Marcel Popa.

Liderul social-democrat ieşean susţine că PSD încă are majoritate parlamentară şi că realitatea se va vedea joi la votul de la moţiunea de cenzură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.