Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, despre presupusa anchetare a procurorului care s-a sinucis: 'EXCLUS'

Mediafax
gheorghe stan

Gheorghe Stan, procurorul-şef al Secţie pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) reacţionează la informaţia, lansată de ziarul Libertatea, că procurorul Ramona Bulcu, care s-a sinucis vineri, ar fi fost vizată în dosarul în care Kovesi este cercetată pentru extrădarea lui Nicolae Popa.

"Exclus. Doamna Ramona Bulcu nu avea nicio calitate în dosar, nici suspect, nici martor. Nu a fost nici citată, nici audiată. Transmis condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească!", a declarat Gheorghe Stan, la Antena 3.

CITEȘTE ȘI: Vopseşte ouăle de Paşte cu ajutorul orezului: Tehnica prin care obţii un aspect spectaculos

Procurorul Ramona Bulcu, 53 de ani, care s-a sinucis azi, ar fi fost cercetat de Secția pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, după ce redactase un comunicat de presă aflat la dosarul Ghiță-Kovesi, în care fosta șefă DNA are calitatea de inculpat, informa anterior ziarul Libertatea. Comunicatul vorbea despre un dosar penal care ar fi fost deschis în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă. În realitate, SIIJ a descoperit că nu a existat niciun dosar penal.

Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului General, s-a sinucis vineri, 26 aprilie, aruncându-se de la etajul 5 al clădirii în care funcţionează Parchetul. Aceasta suferea de mai mult  timp de depresie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.