Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionata Argentinei va fi omagiată de CONMEBOL pentru titlul mondial cucerit în Qatar

news.ro
conmebol

Echipa Argentinei se va deplasa pe 27 martie în Paraguay pentru a fi omagiată de Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL) după câştigarea celui de-al treilea titlu de campioană mondială din istoria sa, în luna decembrie în Qatar, a anunţat selecţionerul Lionel Scaloni, citat de EFE, potrivit Agerpres.

"Mergem în Paraguay, pentru că ne vor aduce un omagiu pe care CONMEBOL l-a pregătit. Pentru America de Sud, această recunoaştere este importantă. Vom analiza problema logisticii, dar vom merge luni", a spus Scaloni în cursul unei conferinţei de presă la sediul Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA) de la Ezeiza (provincia Buenos Aires).

Selecţionerul argentinian a precizat că "toţi" componenţii echipei naţionale, în frunte cu superstarul şi căpitanul Lionel Messi, vor face deplasarea la sediul CONMEBOL.

Argentina va disputa două meciuri amicale săptămâna aceasta, primul dintre ele joi, în compania selecţionatei Panama, pe Stadionul Monumental din Buenos Aires. Messi şi colegii săi vor înfrunta apoi naţionala Curaçao, pe 28 martie la Santiago del Estero.

Prezenţa selecţionatei "Albiceleste" în Paraguay va coincide cu tragerea la sorţi pentru faza grupelor competiţiilor Copa Libertadores şi Copa Sudamericana, care a avea loc lunea viitoare, la ora locală 20:00, la Centrul de Convenţii la CONMEBOL din oraşul paraguayan Luque.

Naţionala Argentinei a avut marţi a doua sesiune de antrenamente în vederea confruntării cu Panama, care va marca revenirea pe teren a campionilor mondiali după triumful din Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.