Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Arabiei Saudite, după înfrângerea cu Polonia: 'Încă avem speranţe la calificare. Nu vom renunţa, ne vom juca şansele până în ultima secundă'

Herve Renard

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Arabiei Saudite, Herve Renard, a declarat sâmbătă, după înfrângerea de la CM 2022 din Qatar, în faţa Poloniei (0-2), că jucătorii săi sunt decişi să lupte până la capăt şi să-şi apere şansele pe care le mai au pentru calificarea în optimile de finală ale CM, scrie Reuters.

"În ciuda înfrângerii cu Polonia, încă avem speranţe la calificare. Nu vom renunţa, ne vom juca şansele până în ultima secundă. Din păcate, cu Polonia trebuia să fim eficienţi, dar nu am fost, însă nu ne vom da bătuţi. Eu sunt foarte mândru de jucătorii mei, iar drumul nostru în Qatar nu este încă încheiat. Vrem să câştigăm ultimul meci", a spus Renard, scrie agerpres.ro.

Selecţionata Poloniei a învins echipa Arabiei Saudite cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă, pe Education City Stadium din Doha, într-un meci din Grupa C a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Polonezii au reuşit prima lor victorie la turneul din Qatar, după remiza cu Mexicul (0-0), prin golurile marcate de Piotr Zielinski (39), Robert Lewandowski (82), în timp ce saudiţii, care veneau după succesul răsunător contra Argentinei, din prima etapă, cu 2-1, au avut şansa de a reveni în meci, dar au ratat un penalty.

Meciul a fost unul de luptă în prima sa parte, cu multe dueluri aspre, din care Polonia, mai solidă fizic, a ieşit câştigătoare.

Sâmbătă are loc şi celălalt meci al grupei, Argentina - Mexic (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00).

Ultimele partide din grupă se vor juca pe 30 noiembrie, Polonia - Argentina (Stadium 974 - Doha, 21:00) şi Arabia Saudită - Mexic (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.