Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul Belgiei: Echipa națională a României este foarte talentată

Euro 2024

Selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco, este de părere că deşi pe hârtie echipa sa este favorita grupei la Euro 2024, pe teren situaţia poate sta diferit. El a precizat că naţionala României este o echipă tânără şi talentată şi i-a menţionat pe Ianis Hagi şi Radu Drăguşin.

“România a câştigat grupa în faţa Elveţiei. Este o echipă foarte tânără şi foarte talentată, cu câţiva jucători interesanţi, cum ar fi Hagi, un nume mare, fiul lui Gheorghe. Dar nu este doar el: Drăguşin, de exemplu, este un fundaş central solid. Ca să menţionez doar câteva nume, dar deja îi cunosc puţin", a spus tehnicianul, potrivit La Libre.

Tedesco a precizat că "nu există adversari uşori la un astfel de turneu". "Ar fi ciudat să spunem că, pe hârtie, nu suntem favoriţi în această grupă. Pare mai uşoară decât Grupa B (Spania, Croaţia, Italia şi Albania, n.r.), dar cu toţii suntem în fotbal de suficient timp pentru a şti că hârtia nu este adevărul, iar hârtia nu este terenul", a afirmat el, potrivit news.ro.

"Slovacia, de exemplu, a terminat pe locul 2 în spatele Portugaliei şi a pierdut doar două meciuri, ambele în faţa Portugaliei: 1-0 şi 3-2. Acesta este doar un exemplu al diferenţei dintre hârtie şi teren". El se aşteaptă la o oarecare adversitate împotriva rivalilor săi”, a mai spus tehnicianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.