Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Edward Iordănescu: În fiecare zi încerc alături de "tricolori" să facem românii mândri şi fericiţi

Mediafax
Edward Iordanescu

Selecţionerul primei reprezentative de fotbal a României, Edward Iordănescu, a afirmat, joi, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naţionale, că în fiecare zi încearcă alături de jucători să îi facă pe români mândri şi fericiţi, potrivit Agerpres.

"Pe 1 Decembrie gândul meu se întoarce cu recunoştinţă către părinţii, bunicii şi străbunicii noştri care au construit România. Am fost şi voi fi mereu mândru că sunt român. În fiecare zi, ca antrenor al echipei naţionale a României încerc alături de 'tricolori' să facem românii mândri şi fericiţi", a spus tehnicianul într-un clip video postat pe pagina oficială de Facebook a echipei naţionale.

"Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere şi pentru afecţiunea pe care o purtaţi echipei naţionale a României. De Ziua Naţională vă doresc tuturor sănătate şi să vă bucuraţi împreună cu familia de această sărbătoare. La mulţi ani, români de pretutindeni!", a adăugat Edward Iordănescu.

Liga Profesionistă de Fotbal a transmis de asemenea un mesaj de Ziua Naţională publicat pe site-ul său oficial: "LPF le mulţumeşte tuturor românilor, de pe toate meleagurile lumii, care şi-au adus şi îşi aduc contribuţia la dezvoltarea sportului rege la noi în ţară. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.