Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Elveţiei, înaintea meciului cu România: 'Vom fi pregătiţi'

sport.ro
echipa nationala a romaniei

"Vom fi pregătiţi" pentru meciul de luni împotriva României, a declarat selecţionerul naţionalei de fotbal a Elveţiei, Murat Yakin, după victoria de vineri a elevilor săi, 2-1 în deplasare cu Andorra, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

"Da, va fi un meci diferit (faţă de cel cu Andorra - n. r.). Mai ales pe plan defensiv. Noi am arătat deja ce ştim să facem. Unele lucruri trebuie îmbunătăţite, asta e clar. Dar vom fi pregătiţi", a afirmat Murat Yakin, citat de presa din Ţara Cantoanelor.

"Andorra a marcat la singura sa ocazie... Din fericire, am reuşit să ţinem de rezultat!", a spus tehnicianul, potrivit Agerpres.

"Speram să aduc un nou elan odată cu schimbările efectuate după o oră de joc. Din păcate asta nu s-a întâmplat", a continuat selecţionerul. Fără a-i numi, el a remarcat evoluţiile sub aşteptări avute de Andi Zeqiri, Renato Steffen şi Steven Zuber, cei trei fotbalişti introduşi în minutul 61. "Nu au reuşit cu adevărat să combine", a spus Yakin.

"Dar nu trebuie să uităm că adversarul ştie să se apere. Şi că noi am făcut o primă repriză cu adevărat bună. Chiar dacă uneori ne-a lipsit răbdarea, cred că a fost o seară bună pentru noi, cu acest al treilea succes în trei meciuri", a spus Yakin.

Elveția este liderul grupei cu maximum de puncte (9), după ce a dispus cu 2-1 de Andorra, prin golurile marcate de Remo Freuler (7) şi Zeki Amdouni (33), respectiv Marcio Vieira (67).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.