Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul galez Robert Page: Nu cred că jucătorii meritau să părăsească competiţia la un astfel de scor

alephnews.ro
minge fotbal uefa euro 2020

Selecţionerul galez Robert Page a afirmat, la finalul meciului pierdut cu Danemarca (0-4), din optimile de finală ale EURO 2020, că echipa sa "nu merita să părăsească competiţia la un asemenea scor", adăugând în acelaşi timp că este mândru de jucătorii săi, informează AFP, citat de agerpres.

"Eu nu cred că jucătorii meritau să părăsească competiţia la un astfel de scor. Am început foarte bine, am avut ocazii şi la prima lor acţiune, danezii au marcat...Al doilea gol a pus capăt suspansului, păcat. Însă băieţii au fost excelenţi la acest Euro, au ajuns până aici şi este super, sunt foarte mândru de asta", a precizat selecţionerul.

"Avem un super grup de la care vom putea obţine mai mult atunci când va înmagazina această experienţă de la Euro. Tinerii noştri jucători vor învăţa mult de pe urma acestei competiţii. Să te califici la Euro este o performanţă, iar să atingi optimile de finală este o superbă performanţă", a mai spus acesta.

"Îi urez Danemarcei mult noroc în continuare. Danemarca m-a impresionat în meciul cu Belgia, una din favoritele competiţiei. Are o mare putere fizică şi o mare capacitate de adaptare", a conchis Page.

Danemarca este prima echipă calificată în sferturile de finală ale EURO 2020 la fotbal, după ce a învins selecţionata Ţării Galilor cu scorul de 4-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Johan Cruijff ArenA din Amsterdam.

Danezii au obţinut o victorie răsunătoare, prin golurile marcate de Kasper Dolberg (27, 48), Joakim Maehle (89), Martin Braithwaite (90+6).

În sferturi, pe 3 iulie, Danemarca va întâlni câştigătoarea dintre Olanda şi Cehia, la Baku.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.