Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Japoniei, înainte de meciul cu Costa Rica, care-i poate duce pe asiatici în optimi: 'Va fi un meci crucial atât pentru noi, cât şi pentru ei'

FIFA
qatar 2022

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Japoniei, Hajime Moriyasu, a declarat sâmbătă, că echipa sa este foarte concentrată pe meciul de duminică, contra Costa Rica, la CM 2022 din Qatar, chiar dacă niponii au învins cu 2-1 Germania, în meciul de deschidere, scrie AFP.

"Am câştigat primul nostru meci împotriva unei mari puteri din fotbal. A fost o reuşită deosebită pentru Japonia, jucătorii au fost grozavi şi sunt foarte mândru de asta, dar această victorie nu este o garanţie de succes pentru meciul de mâine. Cu Costa Rica va fi un meci crucial atât pentru noi, cât şi pentru ei. Chiar dacă au fost învinşi cu un categoric 7-0 de Spania, în primul meci, să nu uităm că ei au ajuns în 2014 până în sferturi, deci va fi cu siguranţă un meci foarte greu. Sigur, obiectivul nostru este victoria, scorul contează mai puţin", a spus selecţionerul nipon.

Japonia a învins Germania în meciul de deschidere al Grupei E, iar un succes cu Costa Rica i-ar asigura calificarea în optimile de finală.

"Samuraii albaştri" au produs a doua mare surpriză a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Germaniei cu scorul de 2-1 (0-1), miercuri, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în Grupa E.

Poate nu la fel de mare surpriză ca victoria Arabiei Saudite în faţa Argentinei (2-1, după 0-1 la pauză), succesul ''samurailor albaştri'' era complet neaşteptat după prima repriză, una controlată categoric de Mannschaft, scrie agerpres.ro.

Japonia a învins Germania în premieră, după ce au disputat anterior două meciuri amicale, primul câştigat de Germania, în 2004, la Yokohama (3-0), iar al doilea s-a încheiat la egalitate (2-2), înaintea CM 2006, la Leverkusen.

Partidele din runda a doua se vor juca duminică 27 noiembrie, Japonia - Costa Rica (Ahmad Bin Ali Stadium - Ar-Rayyan, 12:00) şi Spania - Germania (Al Bayt Stadium - Al Khor, 21:00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.