Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecţionerul Mirel Rădoi, după victoria cu Belarus: Cred că am câştigat o repriză şi am pierdut o repriză. Aveam nevoie de această victorie

Frf.ro
mirel radoi

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri seară, că naţionala României avea nevoie de victoria cu Belarusul, scor 5-3, în meci amical, anunță news.ro.

"Cred că am câştigat o repriză şi am pierdut o repriză. Aveam nevoie de această victorie, moralul este importat, era nevoie de această descătuşare. Nu e dezamăgire că am primit trei goluri, dar este o problemă. Însă mă bucur că am văzut o reacţie a jucătorilor, că am reuşit să fim calmi, dar asta nu înseamnă că trecem cu vederea altor probleme", a declarat Rădoi la Pro X.

Întrebat dacă va pleca la Universitatea Craiova, Rădoi a răspuns: "Nu vreau să discut despre altceva, sunt la echipa naţională, altceva nu am ce spune. Eu sunt la echipa naţională acum".

Citește și: Gabriela Firea: Un Grup de Comunicare Strategică ce nu a făcut altceva decât să dezinformeze populaţia

Reprezentativa României a învins naţionala Belarusului, cu scorul de 5-3 (4-0), într-un meci amical disputat miercuri seară, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Au marcat Mitrea ’11, R. Marin ’20, Nedelcearu ’31, ’55 şi Puşcaş ’44 pentru tricolori, respectiv Kendysh ’63, Bakhar ’80 şi Klimovich ‘90+2 pentru oaspeţi.

Belarus a ratat un penalti prin Yablonski, în minutul 83.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.