Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semifinală de vis la Wimbledon: Nadal și Federer luptă pentru un loc în finală

Rafa Nadal

Spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 3, şi elveţianul Roger Federer, favorit 2, s-au calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Wimbledon, fază în care vor fi adversari, anunță news.ro.

Nadal l-a învins în sferturile de finală pe americanul Sam Querrey, scor 7-5, 6-2, 6-2, iar Federer a trecut de japonezul Kei Nishikori, favorit 8, scor 4-6, 6-1, 6-4, 6-4.

Pentru Federer este victoria cu numărul 100 la Wimbledon. În plus, elveţianul se află pentru a 13-a oară în semifinale la All England Club, un record.

Citește și: Klaus Iohannis despre organizarea alegerilor prezidențiale împreună cu referendumul - Putem fără niciun fel de problemă

Roger Federer este primul tenismen din istorie care obţine 100 de victorii la un grand slam. Precedentul record, de 98 de victorii, era deţinut de Jimmy Connors, care a reuşit performanţa la US Open.

Rafael Nadal s-a calificat la Turneul Campionilor, datorită parcursului de la Wimbledon. El este primul jucător calificat la ediţia din acest an a competiţiei şi se va afla la a 15-a participare consecutivă, un record.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.