Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şemineele creează o atmosferă de poveste la tine acasă

facebook.com
semineu

Zilele incarcate, pline de activitati si obositoare ne conduc către aceeasi intrebare – unde e mai bine ca acasă? Nu au fost puține momentele în care ne-a venit în minte gândul acesta și în care, tot ce ne-am dorit a fost să ajungem cât mai repede în locul cel mai odihnitor și drag nouă.  Energizează și incarcă cu bucurie, pentru că acolo regăsim întotdeauna familia însoțită de căldura și dragostea ei.  Este locul unde îți reîncarci bateriile pentru noile provocări care te așteaptă în noua zi.

Putem afirma că într-un fel trăim în era șemineelor, și asta pentru că din ce în ce mai multă lume, vorbind și de români, aleg ca la construirea unor locuințe să adauge și un șemineu, acesta putând fii fi clasic, modern sau rustic. Atunci când vine vorba de alegerea unui șemineu specialiștii în domeniu au observat că românul este mai pretențios. Și asta pentru că pe lângă un raport calitate-preț avantajos caută și o echipă de profesionaliști ce se află în spatele construcției, echipă care să lucreze prompt și calitativ pentru ca tu să îţi transformi locuinţa în „acasă”.

Şemineele se împart în două categorii atunci când vorbim despre funcţionalitate şi transferul căldurii: şeminee clasice, cu distribuţie a căldurii prin tuburi izolate, şi termoşemineele a căror căldură se transferă în camere prin intermediul caloriferelor.

Şemineele clasice cu distribuţie pe aer cald sunt în acest moment cele mai des întâlnite şeminee de pe piaţă pentru că nu depind de altceva decât de lemne.

În schimb şemineele tip centrală, numite şi termoşeminee, sunt construcţii mai complexe de încălzire prin faptul că sunt conectate la reţeaua de calorifere şi au un sistem de stocare a apei încălzite cu vas de dilatare, acesta fiind un sistem de siguranţă în caz de supraîncăzire a apei din focar.

Dacă în cazul şemineelor clasice trebuie să alimentăm mereu focul pentru a menţine căldură, în cazul termoşemineelor apa caldă este recirculată prin calorifere şi putem beneficia de această rezervă multe ore după stingerea focului.

O firmă care s-a adaptat perfect cerințelor pieței și dorințelor românilor este Alego. Firma analizează constant piața și dorințele oamenilor, acest lucru ajutând la optimizarea serviciilor. Echipa oferă gratuit consultanția necesară fiecăruia în vederea alegerii celui mai potivit șemineu. La Alego găseşti o gama largă de termoşeminee, seminee moderne, focare samota, coşuri de fum, sobe pe lemne şi accesorii pentru întreţinerea în cât mai bune condiţii a şemineului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.