Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal de ALARMĂ pentru Arafat: Un american a fost testat pozitiv cu coronavirus DUPĂ eliberarea din carantină

Digi24
coronavirus

Un pacient cu coronavirus din San Antonio, Texas, care a fost eliberat din carantină, a fost testat ulterior pozitiv pentru noul virus și este acum din nou în carantină, potrivit primarului orașului, transmite Fox News.

Pacientul se afla în carantină obligatorie la Centrul pentru Boli Infecțioase din Texas, după ce a fost evacuat din Wuhan, China - epicentrul focarului. În weekend, individului i s-a fost permis să se întoarcă acasă după ce a întrunit criteriile necesare, care includ două teste negative consecutive colectate la 24 de ore distanță și fiind asimptomatic.

Cu toate acestea, un test de laborator ulterior a ieşit pozitiv pentru COVID-19. Nu este clar de ce s-a efectuat testul suplimentar. Primarul din San Antonio a numit eliberarea greşită din carantină a bărbatului ca fiind „inacceptabilă”.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunţat, luni, la Marius Tucă Show, că tânărul din Gorj, primul pacient român diagnosticat cu infecție cu coronavirus, va fi externat în următoarele două zile. Tânărul din Gorj are 25 de ani şi este primul pacient din România confirmat cu noul coronavirus. După testul pozitiv, acesta a fost testat din nou după două zile, iar două teste consecutive au ieşit negative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.