Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semne de întrebare cu privire la starea de sănătate a lui Aleksandr Lukașenko - Liderul de la Minsk a lipsit de la o sărbătoare importantă

Aleksandr Lukasenko

Președintele Belarus, Aleksandr Lukașenko, a lipsit de la ceremonia de sărbătorire a Zilei Drapelului Naţional, Stemei și a Imnului de stat din Belraus, evenimente care au fost transmise în direct de postul de televiziune belarus SB TV, potrivit Rador.

Site-ul președintelui belarus a publicat mesajul său de felicitare, transmis cu această ocazie, în timp ce discursul lui Lukașenko a fost citit de prim-ministrul belarus, Roman Golovcenko, în timpul ceremoniei. Lukașenko nu a mai apărut la evenimente publice din data de 9 mai, de la evenimentele de la Moscova și de la Minsk. El nu a participat nici la micul dejun informal al liderilor din cadrul Comunităţii Statelor Independente, CSI, de la Kremlin, organizat după Parada Victoriei, parada militară din Piaţa Roşie din capitala Rusiei, atunci Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a oferit unele explicaţii în legătură cu absența sa de la Moscova, menţionând că acesta a trebuit să plece pentru a participa la evenimente de la Minsk.

Pe 13 mai, ediția belarusă a revistei Naşa Niva, citând o sursă bine informată, a relatat că președintele belarus a încetat să mai apară în spațiul public, din cauza faptului că s-a îmbolnăvit de gripă. Potrivit sursei, cercurile nomenclaturii președintelui belarus susţin că liderul belarus ar fi contactat un virus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.