Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatoarea Anghel ţine la imunitate pentru că se teme de blesteme

anghel

Senatorul ALDE Cristiana Anghel şi-a îndemnat miercuri colegii, în plen, să apeleze la conştiinţă în cazul votului privind cererile justiţiei.  El a adăugat că nu doreşte să fie "blestemată", pentru că e vorba de suflete, de oameni. 

"Imunitatea apără instituţia, nu persoana şi imunitatea nu se pierde. (...) Eu nu spun că voi vota pentru sau contra, spun numai că eu vreau să nu am conştiinţa încărcată şi să nu fiu blestemată, pentru că spuneam, repet şi o voi repeta până la sfârşitul mandatului, dacă va fi cazul şi în mandatul următor, ce faci, ţie îţi faci, ce dai, ţie îţi dai. Gândiţi-vă că sunt anumite persoane care sunt ca o rotiţă, blochează mecanismul şi trebuie să scăpăm de ele, nu pentru că am avea ceva cu rotiţa respectivă, ci doar că mecanismul nu mai funcţionează din cauza rotiţei", a afirmat Anghel, în cadrul dezbaterilor pe marginea cererii DNA privind reţinerea şi arestarea preventivă a senatorului PNL Doina Tudor, potrivit Agerpres.

Cristiana Anghel şi-a îndemnat colegii să se gândească în aceste situaţii că este vorba despre oameni care nu au violat sau ucis. 

"Gândiţi-vă că e vorba de suflete şi de oameni, oameni care nu au dat în cap, nu au violat, nu au ucis şi care pot între ghilimele să-şi demonstreze nevinovăţia, ceea ce este cea mai mare idioţenie, pentru că normal trebuie să aduci nişte probe indubitabile, irefutabile, astfel încât să mă convingi că omul acela prezintă un pericol public. Avem conştiinţă toţi. Mă rog la Dumnezeu să o avem la noi", a completat senatorul ALDE.

Vezi şi: Senatul a încuviințat arestarea preventivă a senatoarei PNL Doina Anca Tudor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.