Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatoarea Carmen Dan: 'Acuzațiile lui Iohannis privind înțelegerile conducerii cu privire la autonomia Ținutului Secuiesc PSD sunt nefondate'

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Senatoarea PSD, Carmen Dan, a lansat un atac pe Facebook la adresa președintelui Klaus Iohannis, chiar în ziua în care, în Senat, s-a votat împotriva autonomiei Ținutului Secuiesc.

"A câștigat cu peste 65% alegerile prezidențiale în fața candidatului PSD în toamna trecută. Nu mai e nimic de zis pe subiectul ăsta, din păcate. Se află la al doilea mandat de președinte al republicii. Cu alte cuvinte, miză electorală personală nu mai există. Este, însă, fost și viitor membru de partid, asta e clar! Guvernului lui, țara lui, regulile lui. Uite așa profită penelistul Iohannis de orice prilej pentru a încerca să aducă procente partidului său, care, aflat la guvernare, în plină pandemie epidemiologică, scade în sondaje. Știu, neinteresante părerile politice și sondajele electorale în această perioadă, dar parcă era nevoie de stare de urgență pentru a afla că țara asta are președinte. Tare curioasă sunt să aflu câte intervenții televizate (declarații, conferințe și mai puține) a avut Iohannis în primul său mandat.

Citește și: Statistică RUȘINOASĂ: Eurostat anunță că România e CAMPIOANĂ la accidente de muncă și angajați MORȚI în câmpul muncii

Cu alte cuvinte, acuzațiile lui Iohannis privind înțelegerile conducerii PSD cu alți președinți de state sau de partide privind autonomia ținutului secuiesc sunt nefondate, indiferent de nivelul de informare pe care-l deține președintele. Păcat că prin toamnă nu făcea astfel de declarații, despre înțelegeri. Acum să-l creadă cine are timp!

În final, înainte de a reveni cu toții la adevăratele probleme ale țării, voiam să vă anunț că astăzi, în plenul Senatului, s-a votat masiv pentru raportul de respingere și împotriva propunerii legislative privind statutul de autonomie al ținutului secuiesc", a scris Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.