Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: Și-au bătut joc de fermieri și acum îi contestă pe cei care a reușit să facă ceva

facebook/ Alfred Laurențiu Mihai
Alfred Laurențiu

”Cei care au compromis agricultura românească, cei care și-au bătut joc de fermieri și de sectorul agricol au depus o moțiune simplă împotriva ministrului PSD al Agriculturii.”, susține senatorul PSD Alfred Laurențiu pe pagina sa de Facebook.

El îi acuză pe cei de la USR, autorii moțiunii simple împotriva ministrului Agriculturii, de incompetență crasă și de indolență pentru că atât timp cât au fost la guvernare nu ar fi făcut absolut nimic pentru fermiri:

”Încă o dată, USR nu-și poate recunoaște propriile greșeli care au ruinat fermierii din România și face apel la un nou scandal.

În plin an electoral, cei din USR au devenit brusc preocupați de agricultură, uitând că au investit ZERO fonduri europene în sectorul agricol și nu au inițiat niciun proiect legislativ în sprijinul fermierilor.

Cu aceeași ipocrizie, acuză un ministru PSD implicat și inventează probleme inexistente, în timp ce stau la masă cu Ludovic Orban, cel care a închis piețele agroalimentare în pandemie.

Le reamintesc celor din USR că guvernul condus de Marcel Ciolacu a alocat un buget istoric pentru agricultură, inclusiv numeroase programe de sprijin pentru fermieri și pentru dezvoltarea satului românesc.

Le reamintesc și că Guvernul PSD a reușit să deblocheze investițiile pentru irigații și să obțină finanțare europeană din PNRR pentru proiecte de producție a energiei regenerabile destinate irigațiilor.

Concluzia? Cei care au distrus sectorul agricol, cei care au fost incapabili să guverneze o țară sunt și cei care încearcă din răsputeri să mintă și să manipuleze poporul român pentru un vot în plus.”, susțien el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.