Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Alfred Laurențiu: Votez moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei Clăudiu Năsui

facebook.com
Alfred Laurentiu

Cer demiterea lui Năsui azi, când se va vota în Parlament moțiunea simpla. Devine vital ca Năsui să fie înlocuit  până când pagubele nu devin atât de mari încât să fie imposibil de remediat într-un interval rezonabil de timp, anunță senatorul PSD, Alfred Laurențiu.

”În doar două luni și jumătate de la preluarea mandatului, ministrul Economiei Claudiu Năsui  a ajuns la performanta de 100 de milioane de euro pe zi – pierdere înregistrată de companiile românești.

Această „reușită” a dlui Năsui se datorează mai multor factori, printre care enumăr blocarea tuturor programelor de stimulare și susținere a industriei și a firmelor românești, distrugerea turismului românesc, anularea acțiunilor de susținere a exporturilor românești și, cel mai tragic,  pregătirea pentru vânzarea pe doi lei, în plină criză economică, a celor mai profitabile companii ale statului român.

Cu acest Domn Năsui la conducerea ministerului Economiei, România a ajuns să fie singurul stat membru al Uniunii Europene care nu are nici o strategie de încurajare a capitalului autohton și a domeniilor din economie cu un grad mare de competitivitate.

Acest domn Năsui a ignorat cu desăvâșire deficitul comercial al României și nu a luat nici o măsură pentru promovarea exporturilor românești, a sistat orice finanțare pentru reprezentarea companiilor românești la târgurile internaționale, dovedind că nu are nici cele mai elementare noțiuni în privința stabilirii și dezvoltării relațiilor comerciale internaționale.

Pentru toate motivele prezentate solicit demiterea ministrului Economiei, Claudiu Năsui.”, susține senatorul PSD pe pagina sa de facebook.

Votez moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei Clăudiu Năsui Cer demiterea lui Năsui azi, când se va vota în...

Publicată de Alfred Laurentiu Mihai pe Marţi, 16 martie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.