Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator liberal, atac la 'cazierul' PSD: 'Partidul 10 august acuză un ministru că a revenit asupra unor măsuri'

ziare.ro
Nicoleta Pauliuc

Senatorul liberal Nicoleta Pauliuc cataloghează drept "un moment absurd" demersul PSD de a depune o moţiune simplă la adresa ministrului Afacerilor Interne, spunând că este "un spectacol ieftin” şi "un atac patetic”. "Partidul 10 august (..) acuză astăzi un ministru că a revenit asupra unor măsuri. Pentru PSD să asculţi vocea românilor este un lucru rău", spune Pauliuc.

"Reprezentanţii partidului care frânează de 30 de ani dezvoltarea României, socialiştii de caviar care au cultivat sărăcia se prefac încă o dată îngrijoraţi şi preocupaţi de soarta românilor. O colecţie de populisme pe 12 pagini ne arată impostura PSD-istă în toată goliciunea ei”, a afirmat Nicoleta Pauliuc de la tribuna Senatului.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

Pauliuc a mai afirmat că, în moţiunea dezbătută marţi, social-democraţii "deformează realitatea printr-o retorică strâmbă, lipsită de onoare” şi a catalogat moţiunea drept "un demers populist”.

Senatorul liberal a spus că PSD scade în preferinţele românilor şi în acest context face un "spectacol ieftin al unei moţiuni perfect demagogice, un atac patetic”.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

"Partidul 10 august (..) acuză astăzi un ministru că a revenit asupra unor măsuri. Pentru PSD să asculţi vocea românilor este un lucru rău. (...) PSD nu a avut nici măcar de această dată decenţa de a nu profita de greutăţile oamenilor şi picură din nou venin în urechile românilor” a mai afirmat Nicoleta Pauliuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.