Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator Marius Dunca, președintele PSD Brașov: 'USR dă dovadă de ipocrizie și demagogie la cote maxime'

Radu Pop
brasovstiri.ro
Marius Dunca

„Menținerea în funcție a ministrului afacerilor interne Lucian Bode este o problemă ce ține de PNL. Premierul Nicolae Ciucă, care este și președintele partidului, are această decizie.

PSD trebuie să se asigure că această coaliție funcționează. Pentru că PSD și-a dovedit eficacitatea ca partener de guvernare și pentru că în aceste momente România traversează un context economic dificil ce necesită unitate și solidaritate.

Nimic însă nu poate masca ipocrizia USR care, împreună cu Forța Dreptei, a depus o moțiune simplă împotriva ministrului afacerilor interne, Lucian Bode. Acest partid se pretinde exponent al integrității în politică, el fiind, de fapt, un promotor al abuzurilor și corupției instituționalizate. Ceea ce încercă să ascundă acest partid este o lungă listă de lideri ai USR care au făcut abuzuri și au probleme de ordin penal. Partidul n-a luat nici o atitudine împotriva lor. USR s-a comportat și continuă să se comporte ca un partid de tip bolșevic. Înfierează demagogic dar este incapabil să ia măsurile necesare în ceea ce-l privește.

Nu vom susține nici un demers politic al USR, cât timp acest partid se face scut în fața primarilor săi penali și incompatibili.

Înainte de a depune moțiuni pentru plagiatul altuia, cei de la USR ar trebui să suspende din partid o serie de personaje ce au probleme în legătură cu moralitatea și cu legea. Și putem oferi câteva exemple extrem de relevante de aleși ai partidului.

- ALLEN COLIBAN, primarul Brașovului – Dosar DNA „in rem” pentru faptul că primarul a transferat 3,5 milioane de lei și a cedat denumirea, sigla și palmaresul FC Brașov către un ONG fondat de el, cu sediul în locuința lui, în care figura și ca reprezentant al Primăriei Brașov, dar și ca persoană fizică. La care adăugăm prejudicii din bani publici descoperite de către Camera de Conturi în cazul scandalului muzeului care a funcționat fără forme legale sau contract cu municipalitatea, precum și contracte din bani publici cu diferite cabinete de avocatură pentru litigii inexistente.

- CLOTILDE ARMAND, primarul Sectorului 1 – Decizie de incompatibilitate și sesizare la Parchet pentru comiterea infracțiunii de conflict de interese. Și-a folosit funcția de primar pentru a se numi pe sine într-un funcție și pentru a obține un beneficiu suplimentar. Până acum Parchetul nu a început urmărirea penală, iar Tribunalul București nu a judecat sesizarea prefectului.

Aceștia sunt oamenii noi în politică! USR solicită demisia unui ministru, dar refuză cu obstinență să facă curat în propriul partid. Partid ce face scut în jurul celor certați cu legea", a spus senatorul Marius Dunca, președintele Organizației Județene a PSD Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.