Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL, către 'bădica Iohan': Dacă ești teleghidat, mai ești 'integru'?

În aşteptarea excluderii oficiale din PNL, senatorul de Bihor Cristian Bodea duce mai departe războiul cu Iohannis. Acesta critică ideea repetată de preşedinte la fiecare ieşire publică: schimbarea clasei politice.

Vezi şi: Războiul din PNL continuă: 'Un socialist convins cere excluderea unui liberal'

"Bădica Iohan s-a trezit aseară, să ne certe iară! Că ”integritatea” nu se poate învăța, da' administrația și politica, da! Acu', nu știu cum e cu integritatea lui, dar sigur e că el nu poate învăța politica, oricât l-ar instrui Mihalache...

De când s-a cocoțat în Deal, ne tot îndeamnă, de pe prompter, să ”schimbăm” clasa politică. Dar, fără să ne spună clar după ce reguli. Așa că mă tot întreb, cum se traduce asta în Parlament? Cei vechi trebuie schimbați cu unii noi, da? Atunci, de la câte mandate ești ”ne-integru” sau ”perimat”? Și de la câte a stabilit el că trebuie să fii ”reformat” și ”expulzat” din politică?

La mine pare simplu, abia îl termin pe primul, măcar la un mandat sper că e milos Kaiserul. Dar, ca să mă uit numai în casa mea, ce te faci cu Vasile Blaga și Teodor Atanasiu, care au mandate fără număr? La fel Eugen Nicolaescu, Cornel Popa, Puiu Hașotti, Mario Oprea, Marius Nicoară, Dumitru Oprea, Traian Igaș, Mihai Voicu? Să se considere deja pensionați? Partidul să îi vrea rași, Her Președinte?

Și cei la al doilea mandat, gen Alina Gorghiu și Raluca Turcan? Unde se încadrează? S-au ”învechit” deja? Mai sunt ”integre” au ba?

Serios! E cineva în Dealul ăla capabil să îi scrie Transformatorului un discurs din care să înțelegem unde a setat ”cel ce a fost 14 ani primar la Sibiu” limita de ”integritate” si ”invechire” în Parlament și în Politică?

P.S. Dacă ești teleghidat, mai ești ”integru”?...", scrie Cristian Bodea pe Facebook.

Vezi şi: Intenții de retragere la vârful PNL. Motive și jocuri de culise în jurul lui Ilie Bolojan

Senatorul de Bihor urmează să fie exclus din PNL, alături de deputatul Theodor Paleologu, pentru opiniile exprimate după alegeri. Bodea a afirmat că principala cauză a pierderii alegerilor ar fi dorinţa PNL de a-i face pe plac lui Iohannis, iar o debarasare de acesta ar face bine partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.