Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL: PSD a ridicat imunitatea lui Ghiță 'la rang de sfidare publică'

PNL

Senatorul PNL Marius Paşcan a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că prin respingerea propunerii de reţinere şi de arestare preventivă a deputatului Sebastian Ghiţă Partidul Social Democrat a ridicat imunitatea 'la rang de sfidare publică'. 

'Ieri (miercuri, n.r.), PSD a făcut din nou scut faptelor penale ridicând imunitatea la rang de sfidare publică şi de batjocură la adresa cetăţeanului de rând. Aici e mingea, în teritoriul PSD-ului. Au un lider, domnul Dragnea, care este condamnat penal. Acum că e proces pe rol, că mai are cale de atac, dar e condamnat penal, deci măcar dacă respectau pur onorific acele criterii de integritate nu-l puneau preşedinte, dar se vede că nu au nicio legătură, nu-i preocupă deloc faptul că ar fi într-un fel sau altul dezavuaţi, condamnaţi public de către cetăţeni, se bazează pe un electorat stabil', a arătat Paşcan, transmite Agerpres

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, miercuri, cererea DNA privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Sebastian Ghiţă. 

"Comisia de numărare a voturilor a constatat următoarele: au fost prezenţi 292 de deputaţi, număr de voturi anulate - două, număr de voturi valabil exprimate - 284, din care voturi pentru - 107, voturi contra - 176, o abţinere şi, îmi permit eu să spun, un nurofen pe care l-am găsit acolo. Potrivit Constituţiei şi Regulamentului Camerei Deputaţilor, hotărârea se adoptă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi. Se constată că nu a fost întrunit numărul de voturi necesar pentru adoptarea proiectului de hotărâre", a anunţat deputatul PNL Mircea Dolha.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.