Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PNL urmărit penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

Marius Nicoara

Liderul PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară este urmărit pentru de procurorii de la Parchetul General pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Ca urmare a acestui fapt el a provocat un accidende de circulație în noiembrie 2014.

Ar fi avut o concentrație de 1,4 g/l de alcool, aproape dublu față de concentrația începerii unui dosar penal.

Parchetul General a confirmat pentru Gazeta de Cluj că pe numele senatorului s-a început urmărirea penală ”in personam:”:

”Ca urmare a solicitării pe care ne-aţi adresat-o, prin e-mail, înregistrată la Biroul de informare şi relaţii publice, la data de 15 iunie 2015, sub numărul de mai sus, vă comunicăm faptul că faţă depersoana la care faceţi referire(n.r. Marius Petre Nicoară, senator PNL) s-a dispus efectuarea în continuare urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, arată reprezentanții PICJ într-un răspuns la solicitarea ziarului GAZETA DE CLUJ.

Statutul noului PNL prevede că o persoană îți pierde funcțiile din partid și cele pe care le deține în numele partidului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.