Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD: 'Medicii de familie să poată face prescripţii electronice fără obligativitatea consultului pacienţilor în persoană'

www.agerpres.ro
Florian Bodog

Senatorul PSD Florian Bodog a solicitat, luni, Guvernului să adopte, de urgenţă, o hotărâre pentru ca medicii de familie să poată face prescripţii electronice fără obligativitatea consultului pacienţilor în persoană, potrivit Agerpres.

"Cer Guvernului PNL să adopte de urgenţă o hotărâre pentru modificarea contractului cadru, astfel încât medicii de familie să poată face prescripţii electronice fără obligativitatea consultului pacienţilor în persoană! În această perioadă de criză gravă în domeniul Sănătăţii, aduc aminte Guvernului PNL că este obligat să ia măsuri reale pentru a-i proteja în primul rând pe cei care se află în prima linie a luptei împotriva virusului ucigaş. Mă refer la personalul medical şi, desigur, la medicii de familie, cu care autorităţile statului ne recomandă să luăm legătura în caz de nevoie şi înainte de orice", a declarat Bodog, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de PSD.

Citește și: OFICIAL - Cum arată declaraţia pe propria răspundere necesară celor care ies din case în timpul nopţii/ UPDATE: Model adeverința angajator

Senatorul PSD a atras atenţia că "părinţii şi bunicii, persoanele în vârstă, vulnerabile, sau bolnavii cronici au nevoie de ajutor şi de protecţie acum".

"Dacă îi vor obliga mai departe pe bolnavii cronici sau pe cei în vârstă să meargă la medicul de familie, îi vor expune la riscuri inutile atât pe ei, cât şi pe medici. Luaţi măsuri reale, acum, domnule Orban", a menţionat Bodog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.