Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider UDMR, audiat la DNA. UPDATE

barna_tanczos

Vineri dimineaţa, sediul DNA au loc audieri într-un dosar de corupţie. Senatorul UDMR Barna Tanczos, ales în Colegiul 1 Harghita, se află la DNA pentru a da explicaţii.

Deocamdată nu se ştie calitatea în care este audiat parlamentarul. Acesta nu a dorit să facă declaraţii la intrarea în sediul DNA, dar a promis că va mai multe explicaţii la ieşire.

Barna Tanczos este secretarul Comisiei de Agricultură din Senat. Din 2007 si pana in 2012, Barna a ocupat de trei ori functii de secretar de stat, in Ministerul Transporturilor, in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, dar si in Ministerul Agriculturii. De asemenea, a detinut si functia de presedinte al Agentiei Domeniilor Statului, intre anii 2005 si 2007. Tanczos Barna a fost si presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, din 2008 pana in septembrie 2013, cand a demisionat.

UPDATE: Senatorul Barna Tanczos a fost pus sub învinuire de DNA. "Am fost citat în calitate de suspect. E vorba de abuz în serviciu. Nu cunosc dosarul, e vorba de anii 2005-2006", a spus la ieşirea din sediul DNA senatorul UDMR, care a recunoscut că a fost pus sub învinuire şi urmează să se prezinte din nou la DNA săptămâna viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.