Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorii au ținut un moment de reculegere pentru martirii Revoluţiei din Decembrie 1989

Waving a Flag Above Crowd

Senatorii au păstrat, miercuri, în plen, un moment de reculege pentru martirii Revoluţiei din Decembrie 1989, la propunerea vicepreşedintelui forului legislativ, Nicolae Neagu, preşedinte de şedinţă.

"V-aş ruga să-mi permiteţi, ţinând cont de evenimentele care s-au întâmplat acum 30 de ani, să avem un moment de reculegere pentru martirii Revoluţiei din 1989", a transmis Neagu, potrivit Agerpres.

Senatorul PSD Titus Corlăţean a subliniat, în acest context, că Parlamentul urmează să aibă joi o sesiune specială dedicată Revoluţiei române.

"Mâine, potrivit deciziei Birourilor permanente reunite, cu tot respectul, cu toată deferenţa necesară, avem o sesiune specială a celor două Camere ale Parlamentului dedicată momentului Revoluţiei române şi pentru omagierea memoriei celor care s-au jertfit pentru libertate. Minciunile astea care se rostesc cu refuzul de a ţine un moment de reculegere sunt chestiuni absolut inacceptabile şi suntem la un moment în care, la un moment dat, va fi o scadenţă pentru toate aceste tipuri de manipulări şi de minciuni. Mâine este momentul prevăzut oficial, cu tot respectul necesar, prin care Parlamentul României va marca victoria Revoluţiei române", a afirmat Corlăţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.