Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorii PNL Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu au participat la cheful oferit de Tăriceanu liderilor ALDE

sampanie

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a oferit ”un pahar de șampanie” liderilor ALDE cu ocazia zilei sale onomastice. Ziua sa a fost pe 14 ianuarie, dar cum Tăriceanu a fost în concediu, odată revenit și-a invitat liderii partidului, dar și politicieni cu care are o relație bună la un eveniment care a avut loc la restaurantul ”Diesel”, din Capitală.

Citește și: SURSE - După Mihai Tudose, un alt fost premier PSD ar trece în barca lui Victor Ponta

Pe lângă liderii ALDE, la eveniment au fost prezenți și senatorii PNL, Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu. Cei doi au o relație bună cu Tăriceanu, în ciuda adversităților politice.

Senatorul Daniel Fenechiu confirmă prezența la eveniment, însă precizează că nu are nicio intenție să plece la ALDE. ”Am fost invitat, alături de doamna Gorghiu la acest eveniment, în virtutea relației bune pe care o avem cu domnul Tăriceanu. Am prieteni în toate partidele politice, nu doar în PNL. Nici nu se pune problema ca noi doi să plecăm la ALDE. Am fost și voi rămâne în echipa președintelui Klaus Iohannis”, a declarat Daniel Fenechiu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Prezența celor doi la un eveniment organizat de Tăriceanu poate fi interpretată politic în mai multe feluri. STIRIPESURSE.RO vă informa asupra faptului că Tăriceanu a avut trei întâlniri secrete cu președintele Klaus Iohannis și este de notorietate faptul că Alina Gorghiu și Daniel Fenechiu au o relație foarte bună cu președintele.

O altă interpretare politică ar fi că cei doi senatori, aflați într-un război de uzură cu Ludovic Orban, ar putea lua în calcul o trecere la ALDE, dar în declarațiile publice au negat deja această variantă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.