Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorii se grabesc 'sa-i rezolve' pe Ariton si Vosganian. Udrea, lasata pe maine

comisie

Comisia Juridica din Senat se grabeste sa rezolve cererile de urmarire penala inainte de DNA si DIICOT pentru fostii ministri Ion Ariton, respectiv Varujan Vosganian.

Presedintele Comisiei, Catalin Boboc a declarat ca ca Ion Ariton este asteptat la ora 14.00 sa isi prezinte apararea in fata Comisiei, iar desi cererea pentru incuviintarea urmaririi penale a lui Varujan Vosganian nu a ajuns inca la Comisie, senatorii sunt gata sa o introduca pe ordinea de zi de indata.

"Nu e vorba de o audiere e vorba de ascultarea unui domn senator (n.r. Ion Ariton). Noi nu facem anchete. Am inteles ca a sosit la Senat cererea pentru domnul Vosganian, n-a ajuns la Comisie, daca ajunge il introducem pe ordinea de zi. Nu pot sa spun ca dam sigur o solutie astazi, dar asta imi doresc", a declarat acesta.

El a mai precizat ca din moment ce ultimul plen al Senatului va avea loc joi, este posibil ca atunic sa se voteze cererea de incuviintare a urmaririi penale a celor doi fosti ministri senatori - Ariton (dosarul Gala Bute) si Vosganian (dosarul Romgaz).

Deputatii juristi vor dezbate abia miercuri cererea de incuviintare a urmaririi penale a Elenei Udrea, desi aceasta cerere a ajuns de luni la Camerea Deputatilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.