Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Aleksei Pușkov, despre obiectivele atinse de SUA în Afganistan

vestidinrusia.ro
Aleksei Pușkov

Senatorul Aleksei Pușkov a comentat declarația Secretarului de Stat al SUA, Antony Blinken, potrivit căruia Statele Unite și-au atins obiectivele în Afganistan, relatează agenția Lenta.ru.

Pușkov a definit afirmația lui Blinken drept ”retorica vremurilor de retragere”. Politicianul a adăugat, de asemenea, că vorbele Secretarului de Stat al SUA sunt o justificare a retragerii lor.

”Adică exact amenințarea teroristă nu a fost eliminată de pe acest teritoriu. Deci, de ce s-au grăbit americanii să plece? Răspunsul este evident. Motivul retragerii Statelor Unite din Afganistan nu ridică nici un semn de îndoială, nicăieri în lume”, a concluzionat Pușkov într-o postare pe pagina lui de pe rețeaua Telegram.

Puțin mai devreme, Blinken declarase că armata SUA s-a aflat în Afganistan în primul rând pentru a elimina amenințarea teroristă din regiune – obiectiv care, în opinia lui, a fost îndeplinit. În plus, a subliniat Secretarul de Stat, pe durata prezenței sale, Washingtonul a investit miliarde de dolari în întărirea forțelor armate ale țării, pe care le-a echipat cu ”cele mai avansate arme”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.