Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Alfred Laurențiu le cere parlamentarilor Puterii să susțină creșterea alocațiilor pentru copii

Alfred Laurentiu Antonio Mihai senator PSD

Senatorul PSD Ilfov, Alfred-Laurentiu-Antonio Mihai promovează campania online prin care orice român poate cere parlamentarilor puterii să susțină creșterea alocațiilor.

Senatorul declară că PSD,  continuă lupta pentru creșterea alocațiilor copiilor, cheamându-i alături pe toții românii.

Această campania online a rămas ultima soluție prin care, practic, toții copiii din România să primească ceea ce li se cuvine prin legea adoptată de PSD, care dubla toate alocațiile.

Pe această platforma online, orice părinte, bunic sau cetățean va putea intra ușor în legătură și le va putea scrie pe Facebook sau e-mail parlamentarilor care se opun dublării alocațiilor.

▪          https://www.psd.ro/alocatii/

Senatorul PSD Ilfov, Alfred-Laurentiu-Antonio Mihai declară faptul că prin această  campanie online, le putem reamintii senatorilor și deputaților puterii că au îndatoriri față de cei care i-au votat, că viitorul copiilor noștri nu este un joc politic!

Senatorul PSD Ilfov, Alfred-Laurentiu-Antonio Mihai cere încă odată parlamentarilor coaliției PNL-USRPLUS-UDMR să dea dovadă de umanitate și să nu-i pedepsească pe copii, așa cum îi pedepsesc deja pe pensionari, pentru greșelile și ineficiența guvernărilor Orban și Cîțu.

Până acum guvernarea de dreapta a blocat de 4 (patru) ori intrarea în vigoare și aplicarea deplină a legii privind dublarea alocațiilor și  mințit repetat.

Fiecare minciună privind majorările alocațiilor înseamnă pentru mulți copii condamnarea la sărăcie, pentru unii înseamnă chiar condamnarea la foame și la sănătate precară.

Iar fiecare dintre acești copiii, condamnați la subdezvoltare de Guvernul Austerității, își ratează șansele de a-și pune în valoare potențialul enorm pe care orice copil îl are la început de viață.

Toate aceste șanse ratate ale copiilor de azi, condamnați la sărăcie, înseamnă înzecit sau înmiit mai multe șanse ratate de România în viitoarele decenii.

”Adevăratul caracter al societății este dezvăluit în modul în care își tratează copii”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.