Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: PSD propune noi măsuri pentru a reduce inflația, concentrându-se pe prețurile la energie

facebook/ Alfred Laurențiu Mihai
Alfred Laurențiu

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai: PSD propune noi măsuri pentru a reduce inflația, concentrându-se pe prețurile la energie

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai spune că "PSD propune noi măsuri pentru a reduce inflația, concentrându-se pe prețurile la energie: plafonarea acestora a limitat specula și a dus la scăderea inflației sub cifra de unu".

"În egală măsură, partidul vizează continuarea plafonării până în 2025, cu posibilitatea extinderii până în 2026, și reducerea costurilor pentru firmele românești prin scăderea prețurilor la energie pentru producție.

Țin să informez că social-democrații urmează să propună o nouă formă de reglementare pentru a atinge acest scop, concentrându-se pe scăderea plafoanelor maxime din facturile firmelor.

Este o nouă dovadă că implicarea unei guvernări active și angajamentul social-democraților vor contribui la îmbunătățirea condițiilor economice și la susținerea sectorului privat în România", a spus senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.