Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Alfred Laurențiu: Tupeu marca USR. Au fost la guvernare și nu au făcut nimic! Acum vin să ne ceară ipocrit votul. Nu l-am dat!

Facebook
Alfred Laurentiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu critică dur ceea ce el numește ipocrizia USR. El susține că partidul lui Dacian Cioloș a fost până nu demult la guvernare, iar acum vin cu nonșalanță în Parlament și ne spun că au soluții după ce timp de 1 an au democrat că nu au nici un fel de soluții.

”Guvernul USR, adică Guvernul Cioloş nu a trecut testul din Parlament, așa cum era de așteptat, după ce a primit doar 88 de voturi pentru și 184 împotrivă.

Dacian Cioloș, premierul desemnat nu a reușit prin azi prin discursul său, să convingă parlamentarii, să voteze Cabinetul propus de el, deși a spus că este singura soluție pentru a ieși din criza politică.

Cioloș susține că NOUL program de guvernare ar conține soluții pentru cele două crize cu care ne confruntăm: criza pandemică, facturile la energie și gaze.

Noi ne întrebăm, până acum ce au avut în programul de guvernare??? Oare nu și ei au fost la guvernare????”, scrie social-democratul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.