Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul care s-a dus peste președintele Ungariei a demisionat din PSD și s-a înscris în AUR (Surse)

calin maties

Senatorul de Alba, Călin Matieș, s-a înscris în AUR, spun pentru Mediafax surse politice. Potrivit acestora, decizia vine ca urmare a unor conflicte pe care le-a avut Matieș în cadrul filialei județene a PSD Alba. Senatorul este la III-lea partid: a fost la PNL, la PSD și acum la AUR.

„Senatorul de Alba, Călin Matieș, s-a înscris în AUR. Acesta s-a remarcat, printre altele, cu ocazia vizitei Președintelui Ungariei, Katalin Novák din 21 mai 2022, la momentul dezvelirii statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, în Cetatea Marii Uniri, de Ziua Unității Reformate Maghiare, transmitându-i că ”, spune surse politice.

Matieș a demarat o campanie de strângere de semnături pentru amplasarea unei statui a lui Avram Iancu, în Cetatea Alba Carolina”, spune surse politice.

„Motivul pentru care a decis să se înscrie în AUR a fost determinat de multiplele conflicte pe care le-a avut în cadrul filialei județene a PSD Alba cu președintele acesteia, europarlamentarul Victor Negrescu”, mai arată sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.