Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Cristian Lungu, întrevedere cu ambasadorul american la ONU: 'Trump nu va permite agresiunile Rusiei în Europa de Est precum Obama!'

PMP Cristian Lungu ambasador SUA la ONU John Bolton

Senatorul PMP Cristian Lungu a fost prezent la Conservative Political Action Conference 2018, iar cu această ocazie l-a abordat pe ambasadorul Statelor Unite la ONU, John Bolton, un personaj extrem de influent în cadrul administraţie lui Donald Trump, privind rolul pe care Rusia îl joacă în Europa de Est.

Citeşte şi: Fostul şef al CSM îl DESFIINŢEAZĂ pe ministrul Justiţiei, după acuzaţiile privind publicarea unui document SECRET: 'Se încalcă regulile de bun simţ juridic...'

"Administraţia Obama a făcut greşeli strategice de neiertat după invazia Ucrainei de Est, când a promis că nu va permite acest lucru, dar nu a acţionat în niciun fel. Rusia şi-a consolidat, astfel, rolul de jucător cu greutate în regiune şi asta i-a permis să îşi extindă influenţa în Siria. Preşedintele Trump nu va permite agresiunile Rusiei în Europa de Est precum Obama!", i-a răspuns ambasadorul John Bolton, potrivit unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Senatorul Lungu, președintele PMP Cluj, participă ca invitat la CPAC 2018, un eveniment politic de anvergură națională în Statele Unite ce are loc în Washington DC anual și care reunește lideri politici conservatori, membri și susținători ai Partidului Republican din SUA.

Conferința anuală include invitați de seamă precum președintele SUA, Donald Trump, vicepreședintele Mike Pence și senatorul Ted Cruz (R-TX), fost candidat la președinția SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.