Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Cristiana Anghel, atac fără precedent la adresa Sorinei Matei

Senatoarea Cristiana Anghel a răbufnit și lansează un atac fără precedent la adresa jurnalistei B1 TV, Sorina Matei. Cristiana Anghel o acuză pe Sorina Matei că a linșat-o mediatic la ordin, fără a avea nicio dovadă în acest sens.

”Raspund la raspunsul Sorinei Matei:
As crede ce spune Sorina Matei daca nu as avea propria mea experienta. A fost o linsare mediatica comandata, care mi-a mancat sanatatea pur si simplu. A facut-o cu sange rece. 
Nu, Sorina Matei. Nu esti inocenta. Cel putin in ceea ce ma priveste. Te-ai gandit vreodata cum m-am simtit eu cand m-ai acuzat, tu stiind foarte bine ca nu am nicio vina?! Te-ai gandit vreodata la familia mea care a suferit doar pentru ca tu ai primit un ordin si nu ai avut nicio problema de constiinta sa-l pui in aplicare?! Mi-ai "haituit" copilul zile intregi... Din cauza ta, eu, care nu am furat un leu din banul public, am ajuns la Parchetul de pe langa ICCJ. Am primit NUP. Culmea, n-am avut nici macar avocat. M-am dus singura...doar cu Dumnezeu in suflet... Dar urmele au ramas... Si-acum internetul este plin de invective si calomnii la adresa mea. Reminiscente ale "muncii" tale "corecte" din 2013... De ce toate acestea?! Doar pentru ca tu, Sorina Matei, ai indeplinit un ordin. Nu stiu al cui. Dar stiu din ce cauza. 
Te-am iertat, Sorina Matei, dar nu pot uita. Viata nu ma lasa sa uit. 
Nu, Sorina Matei, nu esti Alba ca Zapada... Din pacate. 
(Nicio clipa nu te-ai gandit la ce spun eu, de ani: "ce faci, tie-ti faci, ce dai, tie-ti dai".)”, scrie Cristiana Anghel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.