Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Lucian Romașcanu îi arată cu degetul pe leneși: 'Parlamentarii puterii sunt greu de convins să vină la serviciu. Este o rușine să stea acasă'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Lucian Romascanu

Liderul grupului PSD din Senat, Lucian Romașcanu, susține că parlamentarii puterii sunt greu de convins să își facă treaba și să vină la serviciu. El anunță că social-democrații vor insista pentru prezența fizică a aleșilor în Parlament, anunță MEDIAFAX.

„Pentru că parlamentarii puterii sunt greu de convins să-și facă treaba și să vină la serviciu sau să voteze pe tablete, liderii lor au decis o modalitate de vot aberantă: tabletă + telefon, adică îl sunăm până își aduce aminte de ce l-a votat lumea”, a scris pe Facebook senatorul PSD.

Acesta susține că social-democrații au părăsit sesiunea de vot de marți „ca semnal că o asemenea situație nu mai poate fi acceptată”.

„PSD va insista pentru prezența fizică a aleșilor în Parlament cu teste, vaccin etc. Cât timp oamenii merg la muncă, medici, profesori, angajați din varii domenii, este o rușine ca parlamentarii să stea acasă”, a mai transmis Lucian Romașcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.