Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Lasurențiu Mihai: România nu este deloc dependentă de gazele rusești și nu are probleme în asigurarea necesarului pieței interne

Radu Pop
facebook/ Alfred Laurențiu Mihai
Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Lasurențiu Mihai spune că "România își păstrează poziția privilegiată, chiar și în contextul unei posibile crize energetice cauzate de oprirea tranzitului gazului rusesc prin Ucraina".

"Reiterez faptul că România nu este deloc dependentă de gazele rusești și nu are probleme în asigurarea necesarului pieței interne.

Această mișcare strategică a fost întărită de deciziile guvernului PSD, care au pus în aplicare mecanisme de protecție pentru consumatori, în special pentru cei casnici.

Grație mecanismului de plafonare introdus de PSD, acești consumatori sunt protejați de fluctuațiile excesive ale prețurilor.

Guvernul condus de Marcel Ciolacu va continua să protejeze interesele cetățenilor români, afirmând ferm că va menține acest mecanism până în martie 2025 și chiar va lua în considerare prelungirea acestuia, dacă situația o va cere.

Prin această măsură, se dorește combaterea speculei și asigurarea unei stabilități pe piața energiei, în ciuda provocărilor externe", precizează senatorul social-democrat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.