Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai anunță că proiectul hidrocentralelor de mici dimensiuni merge mai departe, după corecturi cerute de CCR

ziare.com
Alfred Laurentiu Mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai susține că proiectul hidrocentralelor de mici dimensiuni trebuie să meargă mai departe. Senatorul spune că după corectarea inadvertențelor depistate în legea care a fost contestată la CCR de către USR, ideea trebuie pusă în practică.

"Eu, personal, susțin cu tărie atitudinea premierului Nicolae Ciucă în ceea ce privește reluarea construcțiilor microhidrocentralelor din ariile protejate. Este perfect normal ca proiectul privind construcţia de hidrocentrale mici pe arii protejate, să fie reaprobat în Parlament, binențeles după ce punctele declarate neconstituționale vor fi corectate. În momentul de față avem 11 microhidrocentrale care sunt asumate prin a fi puse în funcţiune, mai ales că ele unele dintre ele sunt în proporție de 90 % finalizate .

Avem nevoie urgentă de cât mai multă electricitate, iar finalizarea lucrărilor acestor microhidrocentrale, blocate de mult timp sub pretexte de protejare a mediului, va însemna mult în balanța energetică a țării. Mai ales că s-au pierdut deja 7 luni, din cauza atitudinii iresponsabile a USR, care a contestat la CCR proiectul inițiat de PSD și adoptat de Parlament. PSD este determinat să acționeze în continuare cu maximă operativitate. Azi se va redepune proiectul legii în dezbaterea Parlamentului, în procedură de urgență, într-o variantă care să răspundă obiecțiilor CCR", scrie senatorul PSD pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.