Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai, atac la Florin Cîțu: "Declarațiile lui Cîțu nu reprezintă altceva decât niște încercări disperate eșecul

ziare.com
Alfred Laurentiu Mihai

Florin Cîțu continuă să manipuleze, să pozeze în economist și să acuze, fără prea multe argumente, doar pentru a se plasa, din nou, în centrul atenției, acuză senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai.

"Declarațiile lui Cîțu nu reprezintă altceva decât niște încercări disperate de a ascunde eșecul unei guvernări dezastruoase: pentru activitatea pe care Florin Cîțu a desfășurat-o în numele României, românii sunt nevoiți să plătească enorm, în prezent.

O scurtă restrospectivă:

Cîțu refuză să admită că peste 70% din creșterea prețurilor provine din liberalizarea haotică a pieței de energie făcută de Guvernul Orban, cu Cîțu la Finanțe și Popescu la Energie.

În momentul în care Cîțu a ocupat funcțiile de ministru al Finanțelor și prim-ministru, au fost făcute cele mai mari împrumuturi din istoria României. Florin Cîțu a preluat datoria publică de la 37% din PIB și a dus-o la 50%.

Alături de USR, Cîțu a semnat memorandumul pentru achiziția aberantă de vaccinuri COVID, deși, la acel moment, existau deja comenzi care depășeau de câteva ori nevoia de vaccinare a populației eligibile.

Cîțu a aprobat aberațiile din PNRR scris de USR-istul Ghinea care a înghețat pensiile românilor pe 50 de ani și a pus zero fonduri pentru Agricultură. Pentru subminarea economiei naționale și pentru blocarea unei țări întregi nu există alt vinovat decât Florin Cîțu: un politician mai mult decât absent care se încăpățâneză să rămână vocal și să se agațe de o putere imaginară", transmite pesedistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.