Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Observ că, din păcate, mascarada continuă în Primăria Sectorului 1

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai a răbufnit, pe Facebook, la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

"Observ că, din păcate, mascarada continuă în Primăria Sectorului 1 din București.

Spun din păcate, pentru că un centru istoric și economic al Capitalei României, un loc care găzduiește sedii de companii, instituții guvernamentale și culturale a ajuns să fie bătaia de joc a ”conducerii” marca Armand.

Lipsită de responsabilitate și competență și fără să cunoască prioritățile reale ale locuitorilor Sectorului 1, primărița Clotilde Armand a ajuns să îi pedepsească pe cei care nu îi dau voie să încalce legea.

Clotilde Armand încalcă legea, și o încalcă în mod conștient, voit, cu tupeu: de această dată, a concediat un secretar general care a refuzat să contrasemneze bugetul fals întocmit de guvernarea USR.

Incompetență primăriței a devenit deja un abuz

Incompetență primăriței a devenit deja un abuz, iar în momentul în care i se cere acea ”transparență” pe care a tot promis-o în campania electorală, Clotilde Armand nu doar că sfidează legea, ci face exces de aere de superioritate, disponibilizând un om care își face meseria, alegând să nu semneze un document fals.

Consilierii PSD au raportat ilegalitățile primarului Sectorului 1 referitoare la falsificarea bugetului Primăriei către Prefectura Municipiului București.

În momentul de față, consilierii social-democrați așteaptă răspunsul Prefecturii înainte de a face o sesizare completă către DNA, cu privire la abuzul în serviciu și falsificarea declarațiilor oficiale, comise de Clotilde Armand.

Comportamentul penal arată lipsa de respect a primarului USR față de votul democratic exprimat de reprezentanții locuitorilor Sectorului 1.

Falsificarea documentului public important nu este doar o problemă locală, ci o încălcare gravă a democrației, la fel ca și frauda electorală din noaptea alegerilor locale", a spus senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.