Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Ordonanța privind stoparea scumpirilor la energie trebuie completată pentru a fi coerentă și eficientă

facebook
alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spună că ordonanța privind stoparea scumpirilor la energie, ce a fost pusă în transparență publică de Ministrul Energiei, trebuie completată pentru a fi coerentă și eficientă.

"Ordonanța ar trebui să prevadă și sancțiuni severe pentru furnizorii care nu respectă legea și au o conduită comercială înșelătoare.

Din această cauză, experții PSD au elaborat o listă cu observații pe care o vor transmite Ministerului Energiei, pentru a avea garanții suplimentare că reglementările vor protejeja românii de orice risc cu privire la facturile primite până la 31 martie 2022.

În paralel, PSD a constituit și un grup de lucru pentru elaborarea documentelor tehnice necesare adoptării unui calendar de reglementare a pieței energiei și gazelor din 1 aprilie.

Cea mai bună soluție de a trece țara de efectele dramatice ale acestei crize energetice, este revenirea la o piață reglementată", spune parlamentarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.