Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Vă aduc la cunoștință o veste extraordinară pentru educația tinerelor generații din România

alfred laurentiu mihai

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: Vă aduc la cunoștință o veste extraordinară pentru educația tinerelor generații din România

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai anunță că, prin PNRR, educația va primi un miliard de euro.

În calitate de senator în cadrul Partidului Social Democrat, vă aduc la cunoștință o veste extraordinară pentru educația tinerelor generații din România: Guvernul condus de Marcel Ciolacu a demonstrat un angajament fără echivoc față de viitorul copiilor României, iar prin Planul Național de Redresare și Reziliență, țara va primi un miliard de euro dedicat în exclusivitate sectorului educației.

În acest sens, peste 5600 de școli, grădinițe, laboratoare de informatică și științe, cabinete școlare și ateliere de practică vor fi echipate modern, creându-se un mediu educațional propice dezvoltării competențelor necesare pentru viitorul celor mici.

Au fost semnate peste 2500 de contracte, iar acestea reprezintă o punte către o educație de calitate, accesibilă tuturor copiilor și tinerilor României.

Dreptul la educație egală pentru toți copiii din România este un principiu căruia ne-am angajat să îi dăm glas și formă.

De asemenea, dorim să asigurăm un învățământ modern și să oferim oportunități egale pentru fiecare copil și înțelegem importanța unui corp didactic calificat și motivat, care să ghideze cu pasiune și dedicare procesul de învățare al elevilor.

A venit momentul în care putem afirma că avem resurse financiare pentru a dota școlile cu cele mai bune facilități, legi ale educației adecvate timpurilor noastre și angajamentul de a oferi respectul cuvenit dascălilor noștri, inclusiv prin salarii mai mari.

PSD va continua să susțină educația în calitate de pilon fundamental pentru dezvoltarea societății, formând o generație instruită și pregătită să facă față provocărilor pe piața muncii și să contribuie la progresul țării noastre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.