Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul PSD Bogdan Matei transmite un mesaj de felicitare sportivilor români calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokio

Inquam Photos/ Octav Ganea
Constantin-Bogdan Matei

Senatorul PSD Constantin Bogdan Matei a transmis, cu prilejul Zilei Olimpice (23 iunie), un mesaj de felicitare sportivilor români calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokio şi a îndemnat la practicarea mişcării şi a exerciţiului fizic zilnic, scrie Agerpres.ro.

"23 iunie - Ziua Olimpică. Evenimentul reprezintă celebrarea pe plan global a sportului şi a valorilor olimpice de excelenţă, prietenie şi respect, simbolizând un îndemn la o viaţă mai activă şi mai echilibrată. Este o zi importantă pentru fiecare dintre noi să împărtăşim cu fiecare din comunităţile noastre şi de a încerca să inspirăm pe fiecare să fie activ, să transmitem bucuria de a practica sport, de a îmbrăţişa dorinţa de practicare a exerciţiului fizic zilnic", a spus Matei, într-o alocuţiune susţinută, marţi, în plenul Senatului.

El consideră că "în fiecare dintre noi stă puterea de a-i face pe copiii noştri să iubească sportul, să iubească jocul şi mişcarea, să iubească frumosul, să aprecieze şi să se bucure de reuşite, să se definească în spiritul de echipă, să înveţe să nu se abată de la spiritul de fair-play, să tresară la intonarea imnului naţional".

"În zi de sărbătoare, îi felicităm şi pe cei mai frumoşi ambasadori ai României, sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokio din acest an, dar deopotrivă şi pe antrenorii acestora şi pe toţi cei care au contribuit la aceste frumoase rezultate sportive. Stimaţi colegi, sportul nu cunoaşte partide politice sau politicieni, coaliţii sau majorităţi. Aşadar, astăzi, în plenul Senatului, cu toţii transmitem sportului şi olimpismului 'La mulţi ani!'. Hai România!", a încheiat Constantin Bogdan Matei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.